پمپ کمپرسور

 اگر به خیلی از بخش های صنعت دقت کنید، خیلی از دستگاه ها به هم شبیه هستند و عملکرد مشابهی دارند. مثلاً پمپ و کمپرسور معمولاً دو بخش مجزا هستند که با هم اشتباه گرفته می شوند. اساسی ترین تفاوتی که بین پمپ و کمپرسور دیده می شود در عملکرد آن ها است. پمپ ها وظیفه جابجا کردن سیال مایع و گاز را برعهده دارند به این ترتیب که سیال از یک نقطه به نقطه دیگر منتقل می شود. در این راستا سرعت انتقال نیز بیشتر می شود. کمپرسور ها گاز را به صورت فشرده در می آورند و آن را در جای مشخصی ذخیره می کنند و پس از اینکه عمل پمپاژ صورت گرفت مورد استفاده قرار می گیرد. پمپ ها هم با مایعات و هم با گازها کار می کنند اما کمپرسور فقط برای گازها طراحی و تولید شده است. در ساختار پمپ و کمپرسور نیز یک سری تفاوت دیده می شود. پمپ ها دارای محفظه یا پوشش، پروانه، موتور و شفت به همراه شیار و پیچش های مختلف هستند. کمپرسورها اغلب دارای موتور، مخزن و بخش تخلیه بوده و دارای فیلترهای ورودی و شیر مخصوص است. در پمپ ها زمانی که انرژی جنبشی بیشتر می شود سیال فشار هم بیشتر می شود اما در کمپرسورها این رویکرد برعکس است. پمپ ها برای گاز و مایع عملیات جابجایی را انتخاب می دهند و نیاز به تغییر فشار سیال نیست اما تغییر فشار در کمپرسور ها الزامی است. همچنین شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به مطالعه پمپ فلویمک بپردازید.

 کمپرسور خلا

 شاید بهتر باش تفاوت بین پمپ خلا و کمپرسور هوا را بدانید. کمپرسور هوا بدنه اصلی یک دستگاه خوا محسوب می شود و شرایط کاری آن به صورتی است که انرژی مکانیکی موتور را به انرژی فشار گاز تبدیل می کند و یک دستگاه تولید کننده فشار هوا نیز وجود دارد که برای هوای فشرده استفاده می شود. کمپرسور های هوا دسته بندی های مختلفی دارند برخی از آنها حجمی هستند و برگی به صورتی پیستونی کار می کنند و همینطور نوع گریز از مرکز نیز وجود دارد. اصول کار کمپرسور حجمی، فشرده سازی حجم گاز است به طوری که تراکم مولکول های گاز را در واحد حجم بیشتر می کند و این موضوع باعث می شود که فشار هوا نیز بیشتر شود. کمپرسور پیستونی باعث فشرده سازی مستقیم شده و می تواند گاز را به یک فشار معینی برساند. پمپ خلا ساختار دیگری دارد. این پمپ ها مخصوص فضایی هستند که معمولاً فشار کمی برای آنها تعریف شده است. هر وسیله ای که بتواند گاز را از ظرف جدا کند و فشار گاز را کاهش دهد یک پمپ خلا نامیده می شود و معمولاً در اتاق های بازرسی از این دستگاه ها استفاده می شود. پمپ های خلا دارای استاتور استوانه فولادی هستند و یک سیلندر جامد نیز برای آنها در نظر گرفته شده است. به طور کلی موقعیت روتور این پمپ ها به شکل کاملاً خاص سنجیده می شود. 

 کمپرسور آزمایشگاهی

 کمپرسور آزمایشگاهی در لیست دستگاه های بدون روغن قرار دارد و دستگاهی است که برای تولید هوا استفاده می شود و نقش خنک کننده را ایفا می کند. در کمپرسور های معمولی از روغن برای خنک سازی استفاده می شود اما کمپرسور آزمایشگاهی رویکرد دیگری دارد. چون در این کمپرسور ها از روغن استفاده نشده است قطعات داخل کمپرسور به سرعت گرم می شود. به طور کلی عملیات فشرده کردن هوا در دو مرحله یا بیشتر صورت می گیرد. در ابتدا پمپ ها به واسطه دریچه های وررودی، سبب می شود که هوا وارد سیستم شود. هوا از طریق فیلترهای مخصوص عبور کرده و درصد خلوص آن تضمین می شود. گام دوم مربوط به ارسال هوای ورودی به داخل المنت اول است. در این قسمت هوا فشرده می شود. کمپرسور آزمایشگاهی در مدل های برگشتی، پیچ روتاری و اسکرول طراحی و اجرا شده اند و در صنایع ابزار دقیق، صنایع رنگ و مواد غذایی و داروسازی و دندانپزشکی از آن استفاده می شود. این مدل از کمپرسور ها دارای سوئیچ فشار هستند به طوری که این سوئیچ می تواند سطح هوای موجود در مخزن را بررسی کند و در صورتی که میزان هوای موجود کمتر از حدی باشد به کمپرسور دستور کار داده می شود. این شرایط باعث می شود سطح نوسان به حداقل برسد. تنوع مدل ها در کمپرسور های آزمایشگاهی بسیار زیاد است و با توجه به شرایط مختلفی که مطرح است می توان از آن استفاده کرد.کاریز پمپ پایا مفتخر است تا تمام اطلاعات مورد نیاز پمپ آنتک را در اختیار شما قرار دهد.

 کمپرسور خشک دیافراگمی

 کمپرسور خشک دیافراگمی در لیست پمپ های جابجایی مثبت قرار گرفته است و مکانیسم بسیار ساده ای برای آن طراحی شده است. محرک اصلی در این مدل از پمپ ها میل لنگ و شاتون است و این قطعات باعث حرکت صفحه دیافراگم می شود. از دیگر قطعات این دستگاه می توان به سیلندر و سر سیلندر اشاره کرده و همینطور دارای یک دریچه مخصوص است که به صورت کاملاً خاص طراحی شده است. جنس صفحه دیافراگم معمولاً شامل مواد الاستومری هستند و حالت ارتجاعی دارند. این پمپ ها به طور کلی در موقعیت های تک مرحله ای طراحی شده اند. مزایای کمپرسور خشک دیافراگمی، خشک بودن هوای خروجی بدون نیاز به روغن است. عملکرد این پمپ ها بدون صدا بوده و لرزش ندارند. سطح ایمنی این پمپ ها بالا بوده و مصرف برق آنها کم است. از سوی دیگر قطعات کمی در این پمپ ها دیده می شود. این پمپ ها برای آزمایشگاه ها و بخش های تحقیق و توسعه و صنایع شیمیایی و نشت یابی استفاده می شود و همینطور برای جابجایی گازهای خورنده نیز گزینه خوبی است. 

 انواع کمپرسور 

 وقتی در مورد پمپ وکیوم و کمپرسور صحبت می شود نیاز است که انواع مختلف این دستگاه نیز بررسی شود. برخی از کمپرسور ها دینامیکی هستند. این دستگاه ها دارای پره هایی خاصی هستند که روی محور کمپرسور قرار دارد و برای کمپرس کردن هوا گزینه خوبی است. این مدل از کمپرسورها بازدهی و راندمان بالایی دارند و توانایی بالایی در انتقال حجم و دبی زیاد خواهند داشت. از سوی دیگر توانایی این محصولات برای ایجاد فشارهای بالا بسیار کم است. کمپرسور محوری یکی از مدل های پرفروش است بدنه این مدل از دستگاه ها باید ضد زنگ باشد. معمولاً از این دستگاه در موتورهای جت استفاده می شود و می تواند جلوی موتور قرار بگیرد و مورد استفاده باشد. کمپرسور های روتاری در مدل های لوب، اسکرو، وان و رینگ مایع طراحی شده اند. عضوهای چرخشی این دستگاه سبب مکش هوا و فشرده سازی آن می شود. معمولاً قطعات چرخشی در مدل های چند پر طراحی شده اند و برخی از آنها به صورت مارپیچ هستند. کمپرسور رفت و برگشتی دارای مکانیزم یک قطعه است. این مدل از دستگاه ها در جهت محور طولی حرکت می کنند تا عملیات مکش و کمپرس گاز به دقت صورت بگیرد. کمپرسور رفت و برگشتی در سبک های تک اثره، دو اثره و دیافراگمی طراحی شده است مدل های دو اثره همان کمپرسور پیستونی هستند و ساز و کار مخصوص به خود را دارد. 

 قیمت کمپرسور

 کمپرسور های دیافراگمی معمولاً از نظر قیمت در شرایط خاصی هستند و دارای یک غشای انعطاف پذیر برای مکش هوا بوده که بخش مهمی از قیمت دستگاه وابسته به همین غشا است. کلاهک و سیلندرهای به کار رفته برای این کمپرسورها به شکل خاصی طراحی شده است و از نظر کیفیت و جنس با هم فرق دارد. به طور کلی مکانیزم لنگی که برای این کمپرسور ها دیده می شود سبب حرکت رفت و برگشتی شده و از دسته محصولات پرفروش محسوب می شود. پمپ ها به طور کلی در سه دسته دینامیکی، جابجایی مثبت و انژکتوری طراحی و اجرا می شوند. اینطور که مشخص است هر یک از این دسته ها دارای مکانیزم های مخصوصی هستند و عملیات رفت و برگشتی و یا چرخشی را پوشش می دهند. قیمت هر یک بر اساس قطعاتی که در آنها به کار رفته است متفاوت خواهد بود. برخی گرانتر هستند و برخی از نظر کارکرد موقعیت محدود تری داشته و نسبتاً قیمت ارزان تری دارند. تیغه های لغزنده در این کمپرسورها بخش مهمی از قیمت را شامل می شوند. رینگ مایع به کار رفته در این دستگاه خاصیت زیادی دارد. البته که از یاد نبرید برخی از کمپرسورها هستند که به صورت پیچشی طراحی شده و قیمت بالایی دارند. دمنده هایی که در دستگاه به کار می رود در سه سبک مختلف طراحی شده و هر یک از نظر قیمت با گزینه دیگر متفاوت است. برخی از دمنده ها نسبتاً گرانتر هستند. واحدهای بازیابی هوا از دیگر موارد مهم در قیمت کمپرسور محسوب می شود. این بخش به طور کلی دارای اجزای مختلفی است که سبب می شود سرویس های هوا را مدنظر قرار دهد. سرویس دهنده های پمپ به طور کلی از بخش های مهم قیمت گذاری محسوب می شوند. به طور کلی سطح تعمیر و نگهداری این دستگاه ها نیز بر روی قیمت نهایی آن اثرگذار است. یک نکته بسیار مهم که باید مورد بررسی قرار بگیرد اینکه شما دستگاهی خریداری می کنید که دارای کیفیت بالایی است و این موضوع خود سبب بیشتر شدن قیمت تمام شده می شود. خرید اینترنتی کمپرسور یک روش مقرون به صرفه محسوب می شود.برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید پمپFIMARS میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

پمپ کمپرسور و نکات آن

 پمپ کمپرسور، یکی از ابزارهای اساسی در صنایع مختلف است که برای فشرده کردن گاز و ساخت فضای خلاء مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله، به معرفی انواع کمپرسور، کمپرسور خلا و پمپ وکیوم و کمپرسور و کاربردهای هر کدام می‌پردازیم و در مورد قیمت پمپ کمپرسور توضیحاتی می‌دهیم. پمپ کمپرسور یک دستگاه مکانیکی است که با کاهش حجم گازها، فشار آن‌ها را افزایش می‌دهد. در صنایع نفت و گاز، پمپ کمپرسور برای فشرده‌کردن گازهای طبیعی و تزریق آن‌ها به مخازن نفتی به کار می‌رود. در صنعت خودروسازی نیز از پمپ کمپرسور برای تهویه هوا در سیستم‌های تهویه و برای فشرده‌کردن هوا در لاستیک‌های خودرو استفاده می‌کنند. همچنین در صنایع الکترونیکی، پمپ کمپرسور برای خنک‌کردن قطعات الکترونیکی و کاهش دمای سیستم‌های کامپیوتری به کار می‌رود. در صنایع غذایی از پمپ کمپرسور برای خشک کردن و بسته بندی مواد غذایی و همچنین برای تولید گازهای مورد نیاز در فرآیندهای تولید استفاده می‌شود. به‌علاوه در صنایع پزشکی، پمپ کمپرسور برای تأمین هوای تنفسی و استفاده در دستگاه‌های تنفسی کاربرد دارد.

 کمپرسور خلا و نکات آن

 کمپرسور خلا یکی از انواع پمپ‌های کمپرسور است که برای ایجاد فضای خلاء در یک محیط مورد استفاده قرار می‌گیرد. کمپرسور خلا قادر است هوا و دیگر گازهای موجود در محیط را جذب کرده و به خلا تبدیل کند. کمپرسور خلا کاربردهای بسیاری در صنایع گوناگون دارد. کمپرسور خلا در صنایع الکترونیکی برای تولید تراشه‌های الکترونیکی، دستگاه‌های نوری و لیزری، پخش کننده‌های دیجیتال و دستگاه‌های پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین کمپرسور خلا در صنایع خودروسازی برای ایجاد فضای خلاء در سیستم‌های ترمز و تعلیق استفاده می‌شود. کمپرسور خلا در حوزه‌های علمی و تحقیقاتی فیزیک و شیمی نیز کاربرد دارد. از مزایای کمپرسور خلا این است که می‌تواند فضای خلاء با فشار پایین تولید کند. همچنین کمپرسور خلا با استفاده از فناوری‌هایی مانند جذب مولکولی، امکان تولید فضای خلاء با فشار بسیار پایین را فراهم می‌کند. مزیت دیگر کمپرسور خلا داشتن صدای بسیار کم و عملکرد بدون لرزش است. علاوه بر این، کمپرسور خلا دارای قابلیت کنترل فشار دقیق است.

 پمپ وکیوم و کمپرسور

 پمپ وکیوم و کمپرسور، یک پمپ کمپرسور است که به عنوان یک واحد ترکیبی عمل می‌کند. پمپ وکیوم و کمپرسور برای خلاء کردن محیط و یا فشار دادن محیط به کار می‌رود. پمپ وکیوم و کمپرسور، از دو بخش اصلی کمپرسور و وکیوم تشکیل شده است. بخش کمپرسور، هوا و دیگر گازهای موجود در محیط را فشار می‌دهد و بخش وکیوم، این گازها را جذب می‌کند. استفاده از پمپ وکیوم و کمپرسور به بهبود کیفیت تولید و کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند. سیستم ترکیبی پمپ وکیوم و کمپرسور، به دلیل سرعت و دقت بیشتر در تنظیم فشار و خلاء، مفید است. به علاوه، ترکیب پمپ وکیوم و کمپرسور از تلفات انرژی و زمان جلوگیری می‌کند. در صنعت خودروسازی، از پمپ وکیوم و کمپرسور برای خلاء در لوله‌های ترمز و فشار دادن هوا به لاستیک‌ها و در صنایع الکترونیکی از پمپ وکیوم و کمپرسور برای خنک کردن قطعات الکترونیکی استفاده می‌شود.اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره پمپCSE هستید می توانید به این صفحه مراجعه کنید.

 انواع کمپرسور و قیمت کمپرسور

 با توجه به نوع گاز مورد استفاده در انواع کمپرسور، قیمت کمپرسورها می‌تواند متفاوت باشد. در ادامه به معرفی انواع کمپرسور و مقایسه قیمت آن‌ها می‌پردازیم. کمپرسور هوا یکی از انواع کمپرسور است که برای ایجاد فشار در هوا و تزریق هوا به فضا استفاده می‌شود. یکی دیگر از انواع کمپرسور که در صنایع نفت و گاز و شیمیایی کاربرد دارد، کمپرسور گاز است. قیمت کمپرسور گاز معمولاً بیشتر از قیمت کمپرسور هوا است. از دیگر انواع کمپرسور،کمپرسور پیستونی است. در صورتی که نیاز به تولید فشار بالا باشد، قیمت کمپرسور پیستونی ممکن است بیشتر از قیمت کمپرسور اسکرو باشد. به علاوه کمپرسور دیافراگمی نیز جزو پرکاربردترین انواع کمپرسور است. کمپرسور صوتی و کمپرسور گرمایی از دیگر انواع کمپرسور به‌شمار می‌روند. قیمت کمپرسور گرمایی معمولاً بیشتر از سایر انواع کمپرسورها است. کمپرسور اسکرو و کمپرسور هوای فشرده که در خودروسازی هم استفاده می‌شوند، از محبوب‌ترین انواع کمپرسور هستند. با توجه به نیاز به تولید هوای فشرده، قیمت کمپرسور هوای فشرده ممکن است بالا باشد. از دیگر انواع کمپرسور می‌توان کمپرسور مگنتی و کمپرسور نفتی را نام برد. قیمت کمپرسور هوای نفتی معمولاً کمتر از قیمت کمپرسور هوای فشرده است. اگر به دنبال خرید پمپ کمپرسور هستید ما در این مقاله تلاش کردیم که با بررسی نحوه کارکرد پمپ کمپرسور و دادن توضیحاتی در مورد کاربردهای کمپرسور خلا و پمپ وکیوم و کمپرسور شما را با این ابزارهای مهم صنعتی آشنا کنیم. همچنین به معرفی انواع کمپرسور و مقایسه قیمت‌ کمپرسور پرداخته‌ایم که می‌تواند به شما در انتخاب یک گزینه مناسب کمک کند.


نظر شما چیست؟ خوشحال میشویم نظر شما را نسبت باه این مقاله بدانیم ، برایمان بنویسید


شرکت کاریز پمپ پایا

شما می توانید برای دریافت خدمات کاریز پمپ ، با ما تماس بگیرید

021 66 38 37 32
اصالت و ضمانت کالا اصالت و ضمانت کالا
خدمات پس از فروش خدمات پس از فروش
مشاوره رایگان مشاوره رایگان