پمپ روغن داغ صنعتی به پمپ هایی کارآمد و مفید گفته می شود که طرز کار ساده ای دارند و برای تخلیه سیالات از آنها استفاده می شود. به طور کلی بر اساس میزان ویسکوزیته و گرانروی سیال می توان گفت که ساختمان پمپ روغن با هم فرق دارند. عملکرد پمپ روغن معمولاً به صورت الکتریکی یک فاز و سه فاز هستند و در برخی از مدل ها به صورت پنوماتیک یا بادی طراحی شده اند. این پمپ ها بر اساس شرایط محیطی و نوع سیالی که دارند و همینطور موقعیت پمپاژ ارزیابی می شوند. پمپ روغن وزن کمی دارند و قابلیت حمل و نقل آنها بسیار آسان است و می تواند آن را بر روی پرتابل به طور دقیق جابجا کرد. چنس به کار رفته برای پمپ روغن معمولاً شامل متریال های مختلف اعم از استنلس استیل و آلومینیوم و پلی پروپیلن است. ابعاد و اندازه به کار رفته برای پمپ روغن شامل مواد و سیالات مختلف بوده و در صنعت از این محصولات به صورت ظروف 20 لیتری، 100 لیتری، 200 لیتری و 1000 لیتری طراحی می شود. استانداردهای لازم در خصوص طول این دستگاه نیز شامل 700 الی 1500 میلی متر است. این پمپ ها بر اساس شرایط پروژه تا 3 متر نیز قابل اجرا هستند.
پمپ روغن برقی در واقع یک نوع پمپ گریز از مرکز است و دارای آب بند مکانیکی است که برای سیستم های تبادل حرارتی استفاده می شود. این محصول برای سیستم های تبادل حرارتی با سیال روغن استفاده می شود. در کارخانجات صنعتی برای انتقال روغن صنعتی در صورتی که سطح ویسکوزیته مناسب باشد از پمپ روغن برقی استفاده می شود. برای حمل و نقل پمپ روغن برقی نیاز است که از دستکش و کفش های پنجه فولادی استفاده کنید و کلاه ایمنی به سر کنید. برای اینکه جعبه ها جابجا شود نیاز است که دقت لازم در خصوص اندازه و وزن دستگاه داشته باشید. کاریز پمپ پایا مفتخر است تا تمام اطلاعات مورد نیاز قیمت پمپ بشکه کش را در اختیار شما قرار دهد.
پمپ روغن داغ صنعتی که نام دیگر آن پمپ سیرکوله روغن است دارای ساختمان افقی به صورت یک طبقه است. در این دستگاه محفظه حلزونی شکل طراحی شده است و یک مکش گریز از مرکز نیز دیده می شود. اگر بخواهیم پمپ روغن داغ صنعتی را از نظر هیدرولیکی بررسی کنیم دارای پروانه پمپ بالانس بوده و به شکل یکسره آویزان می شود. محفظه حلزونی به کار رفته برای پمپ روغن داغ به شکل پایه دار طراحی شده است اما محفظه های یاتاقان به شکل بدون پایه است. پمپ روغن داغ صنعتی برای جابجایی روغن داغ تا حرارت حدود 350 درجه سانتیگراد خواهد بود. به طور کلی پمپ دنده ای و ماه و ستازه مغناطیسی نیز برای پمپ روغن داغ استفاده می شود. در مواد مذکور نیاز است که سطح ویسکوزیته و همینطور خوردگی و سایش روغن بررسی شود و یا فشار کاری سیستم نیز بررسی شود. برای جلوگیری از محدودیت فشار کاری می تواند دمای محیط از -10 الی 40 درجه سانتی گراد ارزیابی شود. در پمپ روغن داغ هرچه میزان دمای پمپ بیشتر شود تحمل فشار پمپ کمتر می شود.
از پمپ روغن داغ صنعتی برای صنایع ماشین سازی استفاده می شود که در خنک کاری ماشین آلات جوشکاری عملکرد بسیار مناسبی دارد. از سوی دیگر این محصول برای صنایع قیرسازی به خصوص در بخش پیش گرمایش مخازن حاوی قیر و تار استفاده می شود. در صنایع چوب و کاغذ نیز از پمپ روغن داغ استفاده می شود به طوری که برای بخش پرس تخته و تخته سه لا و روکش از آن استفاده شده و همینطور خشک کردن سیلندرها نیز استفاده شده است. پمپ روغن داغ صنعتی برای صنایع شیمیایی و دارویی در تولید فیلم و همینطور در بخش واکنش های پلیمریزاسیون برای بخش فیلم های خنک کاری صورت می گیرد. این محصول برای صنایع غذایی در اجاق های مخصوص پخت استفاده می شود و سیستم های تمیز کاری بطری ها به واسطه پمپ روغن داغ خنک سازی شده است. این دستگاه برای صنایع نفت و گاز و پتروشیمی در نیروگاه ها نیز استفاده می شود و در تولید نفت و تولید حلال ها به صورت تبخیری نیز استفاده می شود و مبدلهای حرارتی برای آن نیز مطرح است. از پمپ روغن داغ برای صنایع فلزی، صنایع نساجی و همینطور صنایع تولید مواد شوینده نیز استفاده می شود و این محصول در ماشین های لباسشویی نقش مهمی ایفا می کند. ساختمان پمپ روغن داغ صنعتی پمپ روغن داغ صنعتی در مدل های مغناطیسی، سانتریفیوژ و دنده ای طراحی شده است. ساختمان پمپ روغن داغ به صورت افقی یک طبقه طراحی شده است و همینطور مکش گریز از مرکز با محفظه حلزونی برای آن طراحی شده است. این دستگاه شامل پروانه بالانس هیدرولیکی و یک سر آویز است و محفظه حلزونی پایه دار و همینطور محفظه های یاتاقان بدون پایه برای آن طراحی شده است. این دستگاه مکش افقی و یا مکش از مرکز داشته و رانش آن به صورت عمودی صورت می گیرد. اتصالات پمپ روغن داغ صنعتی از بخش های مهمی است که باید مدنظر قرار بگیرد. در پمپ روغن داغ صنعتی بخش مهمی که دیده می شود شامل درپوش تخلیه در زیر حلزونی پمپ است. همینطور نیاز به درپوش پرکن روغن خنک کننده رویی یاتاقان است. درپوش مخصوص هواگیری روغن خنک کننده نیز برای آن طراحی شده است و بخشی به عنوان مجرای خروجی نشت نیز وجود دارد.
در خصوص سطح آب بندی محور پمپ روغن داغ یک سری ساز و کار مطرح است. برای آب بندی در پشت پروانه پمپ های روغن داغ نیاز به سه عدد نوار گرافیتی است. از سوی دیگر برای اینکه از ورود سیال داغ جلوگیری صورت بگیرد و همینطور آسیبی به محفظه یاتاقان زده نشود نیا به بوش های گرافیتی یا سیلیکون کارباید است و گاه نیز از بوش های برنجی استفاده شده است. آب بندی مکانیکی بدون خنک کاری در سمت دیگر یاتاقان دیده می شود. این بخش برای کاهش هزینه و سهولت در تعویض قسمت آب بندی از کاسه های نمدی استفاده کرده است. متریال های پمپ روغن داغ صنعتی معمولاً متریالی که برای محفظه حلزونی شکل پمپ روغن استفاده می شود GGG40 است و به دلیل ناهمگون بودن چدن معمولی و سطح تخلخل در ریخته گری از این متریال استفاده می شود. این متریال ها در پمپ های روغن داغ برای جلوگیری از شوک حرارتی استفاده می شود . معمولاً برخی از متریال ها هستند که می توانند در برابر دمای بالا عملکرد مناسبی داشته باشند.
پیش از اینکه پمپ روغن داغ راه اندازی شود می بایست روغن محفظه حلزونی پر شود و در حین کار نیاز است که با دست محور پمپ به آرامی چرخانده شود تا پروسه هواگیری به خوبی صورت بگیرد. در واقع دلیل اینکه تاکید بر پر کردن محفظه وجود دارد، عملکرد مناسب آب بندی محفظه یاتاقان است. به طور کلی دو درپوش بالایی سبب می شود که محفظه یاتاقان باز شود. در حین راه اندازی اولیه نیاز است که دمای اولیه به آرامی بالا برود و معمولاً محدوده 100 الی 130 درجه سانتی گراد برای آن ارزیابی شده است. به طور کلی آب داخل روغن به صورت کامل بخار می شود. پس از این بخش دمای روغن تا دمای کاری مشخصی بیشتر می شود و در نهایت پس از رسیدن به حد مجاز می بایست پمپ خاموش شود.
اگر قصد خرید پمپ روغن داغ صنعتی دارید می بایست یک سری شرایط را درنظر داشته باشید. در ابتدا باید دمای بسیار بالای سیال پمپ شده در پمپ های انتقال روغن داغ ارزیابی شود این عامل در انتخاب این پمپ ها مهمترین گزینه بوده و بخش ارزشمندی از پمپ روغن داغ را شامل می شود. حداکثر میزان حرارت سیال نیز باید سنجیده شود. از سوی دیگر سطح خورندگی سیال و دبی و قطر لوله ها و جنس به کار رفته در آنها و طول مسیر از مواردی است که برای پمپ روغن داغ صنعتی ارزیابی می شود.همچنین شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به مطالعه پمپ کمپرسور کوچک بپردازید.
پمپ روغن داغ صنعتی معمولاً سطح مقاومت بالای مکانیکی دارد و پروانه های سفت و سختی برای آن اجرا می شود. از سوی دیگر قطعات بزرگ آب بندی آن سبب می شود که تا سیل آب بندی راحت تر شستشو شود. قطعات ثابت هوزینگ به واسطه ایمنی بالا از چدن ریختگی ساخته می شوند. این دستگاه ها دارای بلبرینگ های ضد سایش با صفحه محافظ از نوع گریس خور هستند و دارای طول عمر طولانی هستند. از سوی دیگر این دستگاه برای سیستم تزریق سوخت مشعل ارزیابی می شود. در مشخصات پمپ روغن داغ صنعتی اشاره مشخصی به استفاده از آن در سیستم های خورشیدی انتقال مایعات شده است که برای تبادل حرارت استفاده می شود. اجزای پمپ روغن داغ صنعتی شامل آب بند مکانیکی، فاصله اندازه، شفت، واشر و صفحه سایشی است و از پیچ های تخلیه و شیار نصب پروانه نیز برای آن دیده می شوند. بلبرینگ و محفظه بیرینگ ها و همینطور بخش های گریس خور از موارد مهمی هستند که برای این دستگاه دیده می شود. اینطور که مشخص است درپوش های بیرینگ و شیار کوپلینگ موارد بسیار مهمی در پمپ روغن داغ صنعتی محسوب می شوند.
در صنعت گاهی اوقات لازم است که مایعات داغ با درجه حرارت بالا جابجا شوند. در چنین شرایطی امکان استفاده از پمپهای معمولی، وجود ندارد. پمپ روغن داغ صنعتی یکی از انواع پمپهایی است که میتواند برای جابجایی مایعات با درجه حرارت بالا مورد استفاده قرار گیرد. پمپ روغن داغ برقی، متداولترین انواع پمپ روغن داغ صنعتی است که میتواند برای صنایع مختلف استفاده شود. با ما همراه باشید تا بیشتر با پمپ روغن برقی، قیمت پمپ روغن داغ صنعتی و کاربردهای مختلف این پمپ در صنایع آشنا شوید. اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره الکتروپمپ پلیمری هستید می توانید به این صفحه مراجعه کنید.
پمپ روغن داغ صنعتی یکی از انواع پمپهای موجود در بازار بوده که میتواند برای جابجایی سیالات با دمای بالا مورد استفاده قرار گیرد. اگرچه این پمپ با نام پمپ روغن داغ صنعتی شناخته میشود و میتواند برای جابجایی روغن تا دمای 350 درجه سانتی گراد مورد استفاده قرار گیرد؛ اما امکان جابجایی سیالاتی مانند آب با دمای بالا نیز با کمک پمپ روغن برقی وجود دارد. پمپ روغن داغ صنعتی در برندهای مختلفی تولید میشود. در حال حاضر بسیاری از صنایع که در ادامه به آنها اشاره میکنیم، از پمپ روغن داغ صنعتی برای جابجایی سیالات با دمای بالا نیز استفاده میکنند. با این حال کیفیت و عدم نشتی پمپ روغن داغ، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به همین خاطر توصیه میشود که در کنار قیمت پمپ روغن داغ صنعتی، به کیفیت و کارایی این پمپها نیز توجه داشته باشید.
پمپ روغن برقی صنعتی میتواند در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار گیرد که در هر کدام از این صنایع، این پمپ کاربردهای خاص خودش را دارد. از جمله کاربردهای پمپ روغن برقی در صنایع مختلف عبارتند از: صنایع ماشین سازی در خنک کاری صنایع چوب و کاغذ برای پرس تختههای چوبی و کاغذی قابل استفاده در صنایع قیرسازی برای تولید آسفالت کمک به بهبود واکنش پلیمریزاسیون در صنایع داروسازی مناسب استفاده در صنایع لاستیک و پلاستیک جهت گرم کردن قالبهای تزریق لاستیک قابل استفاده در صنایع غذایی برای خشک کردن نشاسته صنایع نفت و گاز برای تولید نفت، حلالها به روش تبخیری و مبدلهای حرارتی صنایع فلزی جهت استفاده از چربی زدایی از سطوح فلزی مناسب استفاده در کارخانجات تولید شیشه قابل استفاده در صنایع نساجی برای خشک کنها و ماشینهای لباسشویی صنایع صابون سازی جهت خشک کردن مواد اولیه قیمت پمپ روغن داغ صنعتی قیمت پمپ روغن داغ صنعتی بر اساس عوامل مختلفی محاسبه و تعیین میشود. به طور کلی، هر چقدر کیفیت پمپ روغن برقی بالاتر باشد، قیمت پمپ روغن داغ صنعتی نیز بالاتر میرود. پمپهایی که امکانات زیادی دارند، نسبت به پمپهای معمولی قیمت بیشتری نیز خواهند داشت. البته قیمت پمپ روغن داغ صنعتی بیشتر از هر چیزی تحت تاثیر برند تولید کننده این پمپها است. به طوری که هر چقدر برند تولید کننده به کیفیت محصولات خودش توجه بیشتری داشته باشد، قیمت پمپ روغن داغ صنعتی تولید شده توسط آن برند نیز بالاتر خواهد بود. پیشنهاد میشود که برای اطلاع از قیمت پمپ روغن داغ صنعتی، به سایتها و فروشگاههای اینترنتی که این خدمات را به شما ارائه میکنند، مراجعه نمایید. در این صورت میتوانید از قیمت پمپ روغن داغ صنعتی موجود در بازار مطلع شوید و بر اساس نیاز خودتان، بهترین پمپ روغن برقی را خریداری نمایید. با توجه به کیفیت بالای پمپ روغن برقی، هر چقدر هم که قیمت پمپ روغن داغ صنعتی بالا باشد؛ باز هم ارزش خرید این پمپهای روغنی بالاست. بنابراین، شما میتوانید برای کسب و کار و صنایع خودتان این پمپها را خریداری کرده و مورد استفاده قرار دهید. با توجه به قابلیتهای پمپ روغن برقی و امکان جابجایی سیالات با دمای حداکثر 350 درجه سانتی گراد با کمک پمپ روغن برقی، این پمپها میتوانند در صنایع مختلف کاربردهای متنوعی داشته باشند.